Eira Egenskötare

Upplever du att ingen har en helhetsbild av din hälsa – inte ens du själv? På Eira vill vi se dig som en helhet. Därför har vi skapat en helt ny Eira Egenskötarservice. Egenskötaren är din egen kontaktperson, som bryr sig om dig. Med henne kan du diskutera de bästa alternativen för dig och hon hjälper dig hitta rätt specialist.

Läs mer

Eira Födelsemärkesklinik

Bekymrar du dig över ett födelsemärke, en ny eller gammal hudförändring? Har du många födelsemärken? Har du ofta bränt din hy i solen? Bekymra dig inte i onödan, låt våra experter avgöra om du har orsak att göra det. Boka lätt via nätet tid till hudläkare på vår nya Eira Födelsemärkesklinik. Saken kan utredas.

Läs mer

Eira Torra-ögon-klinik

Lider du av torra ögon? Rinner dina ögon? Är de röda eller sandiga? Måste du använda ögondroppar? Just för dig har vi öppnat en ny Eira Torra-ögon-klinik där vi effektivt kan underlätta dina ögonproblem med en helt ny och behaglig s.k. Thermoflo-värmebehandlingsmetod!

Läs mer

Eira Alkohol-avvänjningsklinik

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer

Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer

Eira Fotklinik

Gör det ont när du går? Besväras du av hallux valgus? Eller vrickade du vristen? På Eira Fotklinik får du snabbt hjälp. Yrkeskunnig ortoped och fysioterapeut gör upp en vårdplan utgående från dina behov. Boka nu mottagningstid behändigt via vår nätbokning!

Läs mer

Eira Fysioklinik

Eira Fysioklinik hjälper dig i alla besvär i rörelseorganen även i förebyggande syfte. Våra kunniga och utbildade fysioterapeuter och osteopater erbjuder mångsidig rehabilitering med hjälp av olika metoder. Boka tid behändigt via vår nätbokning.

Läs mer

Eira Fästingklinik

Har du för avsikt att besöka områden där fästingar förekommer? Blev du just biten av en fästing och du har akuta hudförändringar, feber eller diffusa symptom? Vänta inte! Hos oss får kan du snabbt få vaccin mot fästingburen encefalit, vi kartlägger också ifall det kräver en antibiotikakur.

Läs mer

Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men försummar ibland ditt eget välmående? Saknar du regelbunden information om ditt hälsotillstånd? Just för dig har vi grundat nya och unika Eira Hälsoklubb för Kvinnor! Som klubbmedlem får du årligen en kallelse till en hälsocheck och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Vid behov guidar hon dig till rätt specialist. Eira Hälsoklubb för kvinnor är det bästa och enklaste sättet att ha regelbunden koll på sin hälsa!

Läs mer

Eira Hälsoklubb för män

Besiktigar du din bil regelbundet, men inte dig själv? Grubblar du över din hälsa – övervikt, alkoholvanor, potens eller prostata? Bli nu medlem i Eiras nya Hälsoklubb för män och få en grundlig hälsocheck gjord! Som medlem får du efter det årligen en kallelse till hälsogranskning och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Det kunde inte vara lättare att sköta om sin hälsa!

Läs mer

Eira IBD-KLINIK

Har du svår smärta i magen eller oupphörlig diarré utan orsak? Har du fått diagnosen inflammatorisk tarmsjukdom IBD (Colitis ulcerosa eller Crohns sjukdom)? Hos oss får du snabbt hjälp i akuta och långvariga problem samt stöd i den pågående vården.

Läs mer

Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta meta och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär. Boka lätt tid via vår nätbokning!

Läs mer

Eira Ortoklinik

Hindrar smärtan dig från att röra på dig? Värker dina leder? Har du stukat din fot? På Eira Ortokliniken undersöks och behandlas rörelseorganens sjukdomar och skador. Vi har flera års erfarenhet av artroskopiska undersökningar och knä- och höftledsoperationer. Boka tid till mottagning lätt via vår nätbokning.

Läs mer

Eira Plastikklinik

Våra specialister på Eira Plastikkliniken har en gedigen erfarenhet av mångsidiga plastikkirurgiska tjänster. Operationerna utförs i trygg sjukhusmiljö, vi använder oss av den senaste teknologin. Utöver krävande plastikkirurgi erbjuder vi också lättare estetiska behandlingar. Boka tid till mottagning lätt via vår nätbokning!

Läs mer

Eira Seniorklubb

Skulle det vara trevligt om du hade en Egenskötare som du lätt kunde vara i kontakt med? Skulle det lätta dig om du fick personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering? Dessutom ännu rabatt på hälsovårdstjänster? Anslut dig nu till Eira Seniorklubben så får du allt detta och mycket mer! Njut av livet - vi tar hand om din hälsa!

Läs mer

Eira Sömnklinik

Har du svårigheter att somna eller vaknar du ofta? Störande snarkning? Avbrott i andningen? Vill du få hjälp att sova utan mediciner? Boka tid till Eira Sömnkliniken. Hos oss får du helhetsomfattande hjälp för dina sömnproblem.

Läs mer

Eira Välmåendeklinik

Är du intresserad av helhetsomfattande välmående och förebyggande sjukvård? Eller är du i behov av en livsstilsändring. Önskar du att du både fysiskt och psykiskt skulle må bättre? Boka tid till Eira Välmåendekliniken. Vi kartlägger din situation och hjälper dig att må bättre.

Läs mer

Eira Ögonklinik

Har din syn försämrats? Hjälper inte glasögonen längre? Vill du helt bli av med dina glasögon och kontaktlinser? Eller hindrar ögonlockets felställning din syn? På Eira Ögonklinik åtgärdas ögats brytningsfel, ålderssynthet samt starr, snabbt och utan att köa. På Ögonkliniken får du också hjälp för problem med ögonlocken. Sakkunnighet kombinerad med högteknologi gör att undersökningarna och ingreppen på Eira Ögonkliniken sker snabbt och säkert.

Läs mer