mångårig erfarenhet av plastikkirurgi och estetiska behandlingar av kroppen

Kirurgerna på Eira sjukhus har mångårig erfarenhet av abdominoplasti, fettsugning och fettransplantation. Bland privata läkarstationer är vi ledande inom fetmaoperation.

UltraShape-behandling är ett estetiskt behandlingsalternativ för den som inte önskar bli opererad.

Läs mer om plastikkirurgiska ingrepp för kroppen

Bukplastik eller abdominoplastik

Graviditet, stora förändringar i vikt och långvarig fetma tänjer ut magens muskelmembran varpå magmusklerna delar på sig och magen får rum att puta ut och påsaktigt hänga ut. I dylika fall är abdomiplasti, dvs. bukväggsplastik lämplig.

Läs mer

Fettsugning och fettransplantation

Fettsugning går ut på att omskulptera kroppen genom att suga bort fettvävnad. Fettet kan t.ex. flyttas och genom fettransplantation sättas i brösten eller ansiktet.

Läs mer

Fetmaoperation

Svår övervikt är en allmän och kronisk sjukdom. Sjukdomen försvårar vardagen och försämrar livskvaliteten på många sätt. Övervikt är ofta förknippat med förhöjt blodtryck och höga kolesterolvärden och ökar även risken för att drabbas av till exempel hjärtinfarkt, diabetes eller cancer. Fetmaoperation är en av de effektivaste behandlingsformerna mot svår övervikt. Boka nu tid till kostnadsfri konsultation hos Fetmaklinikens sjukskötare. Vi utreder tillsammans om en fetmaoperation är lämplig behandlingsform för dig och du får svar på de frågor du undrar över.

Läs mer

UltraShape™ - kroppskonturering ett sätt att bli av med fett utan kirurgi

UltraShape™ är en enkel, trygg och smärtfri metod för att minska kroppsfettet utan operation och nedsövning. UltraShape-behandlingarna minskar antalet fettceller permanent och har utvecklats av plastikkirurger.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande