toppteknik och erfarna ögonkirurger

Tack vare den nya SMILE-tekniken (Small Incision Lenticule Extraction) kan man korrigera brytningsfel utan att göra en traditionell flik i ögat. Istället görs en platta dvs. ett ”minusstycke” under hornhinnan genom att sända laserimpulser i två skikt. Plattan avlägsnas genom ett litet snitt och hornhinnans ytskikt förblir därför bättre intakt jämfört med den traditionella flikoperationen. Risken för torra ögon efter ingreppet är betydligt mindre med SMILE-metoden. Undersökningar visar att såväl när det kommer till exaktheten av korrigeringen av brytningsfelet samt återhämtningen är resultaten utmärkta i samband med en SMILE operation.

De första SMILE operationerna i Finland är utförda på Eira Ögonklinik. SMILE ingreppet rekommenderas speciellt för personer som lider av torra ögon eller som pga. sina fritidsintressen löper en större risk för ögonolyckor.

I samband med den omfattande förundersökningen som optikern gör kartläggs om SMILE metoden är den bästa möjliga just för dig.

 

SJUKHUSOPTIKERN GÖR EN GRUNDLIG FÖRUNDERSÖKNING FÖRE OPERATIONEN

Laseroperationsprocessen börjar med en grundlig förundersökning utförd av våra sjukhusoptiker. Förundersökningen inkluderar mätning av ögontrycket, kartläggning av synen, synskärpan (minus- och plusvärden och brytningsfel), undersökning av hornhinnan samt utredning av ögonstatus. Dessutom görs vid behov en optisk tomografi av näthinnan (OCT).

Boka nu en tid till optikerns förundersökning

Förundersökning nu 0 € (värde 88 €).

Kom och låt utreda om Smile-laserbehandlingen passar dina ögon. Under förundersökningen mäter och fotar sjukhusoptikern dina ögon med olika instrument för att utreda vilken behandlingsmetod som passar dej bäst.

Kontaktlinser får inte användas en vecka före förundersökningen eller behandlingen. Under förundersökningen får du ögondroppar som utvidgar pupillerna, vilket tillfälligt försvårar närsynen och gör att ögonen är mer ljuskänsliga. Förundersökningen tar en timme i anspråk.  Läs mer om förundersökningen!

Boka nu en tid till optikerns förundersökning!

tis 18.12
09:30
1 h 0 min
Lehvonen Oskari
Optiker
Eira läkarstation
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
Visa följande lediga tider

Kunderfarenheter av SMILE-laseroperationer

"Jag är så glad då mitt liv nu fortlöper så mycket enklare utan glasögon. Immiga linser stör mig inte längre, varken sommar- eller vintertid – och skärmarbetet är också lättare."

–  Emma Piirinen var  den första att genomgå en SMILE-ögonlaseroperation i Finland

 

"Mina ögon opererades en vecka efter förundersökningen. Redan följande dag körde jag bil! Det enda som stör mig är att jag fortfarande rättar till mina "glasögon" som jag alltså tror att jag fortfarande har på mig :) Det var verkligen sakkunnigt arbete. Lönar sig att gå på!

- Jari, Esbo

Eira sjukhus ögonkirurger som gör SMILE-laseroperationer
Koskela Harri Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Koskela Kimmo Specialist i ögonsjukdomar Boka tid
Oksman Petri Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg Boka tid
Prislista
SMILE-laseroperation Pris  Eiras Hälsokonto*
SMILE-laseroperation ERBJUDANDE
Kampanjpriset gäller om operationen är bokad senast 31.12.2018


nu 2580 €/båda ögonen
(3780 €/båda ögonen)
 
221,90 €/kk
operation av båda ögonen
Förundersökning hos optiker ERBJUDANDE  nu 0 € (värde 88 €)
 
Kansliavgift på 17,90 € tillkommer, utom vid kostnadsfri förundersökning.
* Eiras Hälsokonto: t.ex. med 12 månaders räntefri delbetalning operation av båda ögonen (inkluderar uppläggnings- och administrationsavgift 83 €).
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande
Ladda ned broschyrer om SMILE-ögonlaserbehandling