Nybacka Sandra

OMI Fysioterapeut
Examen:Yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området, Fysioterapeut (YH)
Specialiteter:Fysioterapi, Företagsfysioterapi
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska
Jag jobbar som OMI fysioterapeut och personlig tränare på Eira sjukhus sedan 2011. Mitt mål är att du från min mottagning skall gå med lätta steg, en bra känsla, förståelse och redskap för att hjälpa dig själv!
 
Behöver du hjälp med ryggont, en besvärlig tennisarmbåge eller axelsmärta?
Ditt problem är min utmaning! Min specialisering i avancerad Ortopedisk Medicin (OMI) ger mig redskap för att ställa en diagnos och därefter ge behandling för problem i stöd- och rörelseorganen. Till min hjälp har jag också kunskap i fasciabehandling och kinesiotejpning.
 
Problem med att komma i form? Eller skulle du annars behöva någon som pushar dig över dina gränser?
Som personlig tränare kan jag hjälpa dig komma i form, bygga muskler eller påbörja träningen efter en graviditet. Vi bygger upp ett funktionell träningsprogram utgående från dina mål och förutsättningar och du kan träna här med mig, i vår Kinesis-sal, utomhus eller på ditt gym. Min bakgrund som fysioterapeut gör träningen säker och utmanande.
 
Jag är som person väldigt glad och empatisk, jag älskar utmaningar och är en sann optimist! Sen liten har rörelse och träning varit en del av min vardag och jag har alltid många järn i elden. Som bäst håller jag på och skriver min Masterexamen inom Hälsofrämjande vid Arcada.
Tjänster:Funktionell träning, Fysioklinik, Kinesis- träning, Personal training, Välmåendeklinik, Fysioterapi, Företagsfysioterapi
Specialkunnande:Ortopedisk Medicin International, bäckenbottenfysioterapi, hälsofrämjande
Boka tid till specialist

Följande lediga tider

mån 19.11
13:00
1 h 0 min
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeut
Eira läkarstation
mån 19.11
15:00
1 h 0 min
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeut
Eira läkarstation
mån 19.11
16:00
1 h 0 min
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeut
Eira läkarstation