Koskela Harri

Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Specialiteter:Ögonkirurgi, Ögonsjukdomar
Språkkunskaper:Finska
Jag är en av Europas mest erfarna ögonkirurger och har gjort över 45 000 ögonoperationer. Starroperationer har jag gjort från år 1993 och ögonlaseroperationer började jag utföra år 1997 (PRK- och LASIK-laseroperationer). Jag har infört nya operationsmetoder till Finland. Som den första i Finland började jag år 2012 med ReLEx SMILE -laseroperation. ICL-operationer har jag ända sedan 1999 gjort hundratals.

På grund av stor efterfrågan på operationer har jag begränsade möjligheter att hålla mottagning. Om du funderar på ögonlaseroperation kan du reservera tid direkt till Eiras sjukhusoptiker för förundersökning. Om ögonläkare konstaterat att du har starr kan du skicka remissen som ögonläkaren skrivit till Eira sjukhus ögonenhet, vi kontaktar dig och kommer överens om operationstid.

Tjänster:Femto-LASIK- ögonlaserbehandling, Gråstarrsoperation, ICL- operation, LASIK- ögonlaserbehandling, Linsoperation med multifokala linser, PRK- ögonlaserbehandling, ReLEx-SMILE ögonlaserbehandling, Ögonläkarens förundersökning för starroperation, Ögonkirurgi, Ögonsjukdomar
Boka tid till specialist