Ahlström Lisa

Doctor of Acupuncture and Oriental Medicine (DAOM)
Examen:MTOM, DAOM
Specialiteter:Kinesisk medicin
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska
Jag heter Lisa Ahlström, och jag arbetar med stor passion och hängivenhet såväl med patienter som med utbildning och forskning inom akupunktur och kinesisk medicin. Mina behandlingar är patientcentrerade och närmandesättet integrativt, dvs. vården innefattar både moderna och traditionella metoder och tekniker.

Min magisterexamen och doktorsexamen i kinesisk medicin avlade jag vid Emperor’s College of Traditional Oriental Medicine i Santa Monica, en av de högst rankade akupunkturskolorna i Kalifornien, och arbetade där som skolans Associate Dean of Clinical Education.

Till mina specialområden hör många olika besvär och hälsoproblem, från matsmältning till stresshantering, från kvinnosjukdomar till smärtlindring. Jag erbjuder även vård för förebyggande av åldrande och allmän förebyggande hälsovård. I vårdplanen kan det också ingå kostrådgivning enligt traditionella metoder, eller andra livsstilsförändringar, som meditation eller Qi Gong.

Jag välkomnar patienter i alla åldrar på ett första besök för att ta reda på om akupunktur är rätta behandlingen för just Era hälsobesvär. Vänligen observera att engelska är mitt modersmål. Jag betjänar även gärna på flytande svenska och nöjaktig finska. Välkommen!
Tjänster:Akupunktur, Hälsoklinik för kvinnor, Kinesisk medicin
Specialkunnande:Matsmältningsproblem, stresshantering, sömnsvårigheter, kronisk trötthet, psykisk hälsa, kvinnors och mäns hälsa, smärtlindring, rehabilitering, rubbningar i blodcirkulationen, sjukdomar i immunsystemet, respiratoriska sjukdomar, hudsjukdomar, åldrande, förebyggande strategier och mycket mer.
Boka tid till specialist

Följande lediga tider

Minderåriga patienter måste åtföljas av en förmyndare vid alla besök. Vi rekommenderar att du inte kommer på fastande eller mätt magen och att du äter ett litet mellanmål några timmar innan behandlingen.
tis 20.11
11:30
1 h 30 min
Ahlström Lisa
Doctor of Acupuncture and Oriental Medicine (DAOM)
Eira läkarstation