Eira Utterhällens bäddavdelning ligger i anslutning till Docrates Cancersjukhuset och är tack vare sitt läge speciellt behändigt för Docrates patienter som behöver bäddavdelningstjänster under sin vård. Även anhöriga är välkomna att övernatta här. Patientrummen är rymliga enkelrum med egen toalett och dusch. I rummen finns också TV och radio.

Vi håller öppet enligt överenskommelse från måndag till fredag dygnet runt och på plats finns alltid en yrkeskunnig sjukskötare. Platsreservation är bra att göra i god tid, reservationen kan göras via Docrates Cancersjukhuset. Då du reserverar plats är det bra att förbereda sig på att uppge information om sitt hälsotillstånd och sin diet. Bäddavdelningen kan inte ta emot patienter som är i behov av intensivvård.

Till bäddavdelningen bör man också ta med sig sina mediciner som man använder regelbundet. Ifall man så önskar får man använda sina egna kläder, men vi kan också låna sjukhuskläder och skor.

Kontaktuppgifter

Telefon: 09 1620 950 
Adress: Utterhällsstranden 2 B, 2a vån. 00180 Helsingfors
e-post: saukonpaasi@eiransairaala.fi

Öppettider

Eira Utterhällens bäddavdelning är öppen enligt överenskommelse måndag till fredag dygnet runt.
Laboratoriet är öppet må-fre kl. 8-12.

Så hittar du fram!

Eira Utterhällen är belägen på Busholmen i Helsingfors.
Gatuadress: Utterhällsstranden 2 B, 00180 Helsingfors

Längs gatan finns avgiftsfria parkeringsplatser (2h). Kollektivtrafikförbindelserna är goda: spårvagn 8 stannar intill byggnaden och Gräsvikens metrostation ligger på 5 minuters promenadavstånd.