SAIRAANHOITAJA

Haemme nyt joukkoomme kokenutta ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa sairaalamme vuodeosastoille vakinaiseen työsuhteeseen. Työ sijoittuu pääasiallisesti Saukonpaaden vuodeosastolle, mutta työvuoroja on myös Eiran Tehtaankadun vuodeosastolla. Eira Saukonpaasi sijaitsee Docrates Syöpäsairaalan ja Helsingin Sydänsairaalan yhteydessä (Saukonpaadenranta 2 B, 00180 Hki). Vuodeosastolla hoidetaan molempien edellä mainittujen sairaaloiden vuodeosastohoitoa tai seurantaa vaativia potilaita.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän hoitotyössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja tehdä moniammatillista yhteistyötä niin syöpä- kuin sydänsairaiden potilaiden hoitotiimeissä. Sinua odottaa osaavat kollegat, hyvä tiimihenki ja mukava työilmapiiri arvostetussa yksityissairaalassa. Toivomme, että voisit aloittaa maaliskuun alkupuolella.

Toivomme sinulta hyviä hoitotyön taitoja, motivoituneisuutta ja innokkuutta oppia uusia asioita. Pidät tiimityöstä ja olet luonteeltasi joustava, iloinen ja tunnollinen. Sinulla on voimassa olevat  iv-luvat ja kokemusta sairaanhoitajan työssä. Ruotsin ja englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa vuodeosaston päällikkö Bettina Backman p. 0400 671 437 tai bettina.backman@eiransairaala.fi.

Hakuaika päättyy 16.2.2018
Hakemukset osoitteella: bettina.backman@eiransairaala.fi

Harjoittelupaikat on täytetty

Kevään ja syksyn 2018 opiskeluharjoittelupaikat on täytetty. Kiitos mielenkiinnosta!

HAEMME TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA

Onko Eiran sairaala sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Arvostatko työssäsi yksilöllisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja mahdollisuutta vaikuttaa tapaan tehdä työtä? Eiran sairaalan uniikki miljöö ja tunnustettu asema terveydenhuollon palvelujen antajana tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet. 

Yksityinen ja itsenäinen, kotimaisessa omistuksessa oleva Eiran sairaala ja lääkäriasema tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasostaan. Lääkäriaseman palvelumme sisältävät yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä työterveydenhuollon yksikön. Sairaalan kirurginen toiminta, tähystykselliset tutkimukset ja mahdollisuus ympärivuorokautiseen vuodeosastohoitoon ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja se on meille myös merkityksellinen palvelun lähtökohta.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme?

Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakulomakkeen palvelujohtaja Annuli Airaskorvelle, annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.