Etuna nopea toipuminen ja näön korjaantuminen

Lasik-tekniikan etuna on näön hyvin nopea palautuminen. Näkö voi olla lähellä normaalia jo tunnin kuluttua toimenpiteestä. Toki lopulliseen vakautumiseen menee enemmän aikaa.

Toimenpiteen jälkeen ei yleensä esiinny silmäsärkyä ja mikäli sitä on, se on hyvin lievää. Yleensä silmässä on vetistystä, valonarkuutta ja hiekantunnetta muutamia tunteja leikkauksesta eteenpäin.

Lasik-leikkauksessa silmän pintaan (eli sarveiskalvolle) tehdään ohut läppä, jonka alle varsinainen hoito eli laserointi suoritetaan. Tämän ansiosta toipuminen on nopeaa ja jälkihoito helppoa. Tulokset suurissa likinäkötapauksissa ovat huomattavasti paremmat, kuin PRK-tekniikassa. Lasik-tekniikassa ei myöskään esiinny arpisamentumaa eli hazea.

Laserhoito Femto-Lasik-toimenpiteessä perustuu 0,54 mm läpimittaisten laserpulssien aiheuttamaan sarveiskalvon hiontaan. Tällä tekniikalla hiontatulos on entistä tasaisempaa ja tasalaatuisempaa. Hoito kohdistetaan iiriksen tunnistukseen perustuvalla silmänseurantajärjestelmällä. Laser seuraa silmän liikettä, jolloin tahaton katseen liikkuminen ei aiheuta säteen väärää suuntausta.

Eiran sairaalassa tehtävissä Femto-Lasik -toimenpiteissä läppä sarveiskalvoon tehdään VisuMax femtosekuntilaserilla. VisuMaxissa käytettävä anatomisesti muotoiltu  kontaktilinssi ei litistä silmän pintaa vaan silmässä pysyy pyöreä muoto toimenpiteen ajan. Näin silmänpainetta ei nosteta tarpeettomasti  ja potilas näkee koko toimenpiteen ajan. Muissa Suomessa käytettävissä femtosekuntilasereissa ei ole vastaavaa ominaisuutta.

Vertaa eri laserleikkausmenetelmiä tästä.

Varaa aika optikon esitutkimukseen

esitutkimus nyt 0 € (arvo 88 €).

Tule selvittämään sopiiko Lasik-laserleikkaus sinulle. Esitutkimuksessa sairaalaoptikko kuvaa ja mittaa silmää usealla eri laitteella, jotta saamme selvitettyä sinulle sopivimman leikkausmenetelmän.

Piilolinssejä ei tule käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta. Tutkimuksessa silmiin usein laitetaan pupilleja laajentavia tippoja, jotka haittaavat lähinäköä ja silmät myös häikäistyvät helpommin. Esitutkimus kestää noin tunnin. Lue lisää esitutkimuksesta

Varaa nyt aika optikon esitutkimukseen!

 

ma 24.9.
08:30
1 h 0 min
Lehvonen Oskari
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
ma 24.9.
09:30
1 h 0 min
Lehvonen Oskari
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus laser-/linssileikkaus
Näytä seuraavat vapaat ajat
Eiran sairaalassa LASIK-laserleikkauksia tekevät kirurgit
Koskela Harri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Koskela Kimmo Silmätautien erikoislääkäri Varaa aika
Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Hinnasto
Femto-Lasik- ja Lasik Hinta  Eiran Terveystili*
Femto-Lasik-laserleikkaus  1450 €/silmä 248,60 €/kk
Lasik-laserleikkaus 1450 €/silmä  248,60 €/kk
Optikon tekemä esitutkimus TARJOUS  nyt 0 € (arvo 88 €)
 
Hintoihin lisätään toimistomaksu 17,90 €, paitsi maksuttomaan esitutkimukseen.
* Molemmat silmät Eiran Terveystilillä esim. 12 kk:n korottomalla osamaksulla (sisältää tilinavausmaksun ja -käsittelymaksut yht. 83 €).
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti