Yhteystiedot ja aukioloajat

Puhelin09 1620 570

Osoite: 
Laivurinkatu 29/Tehtaankatu 28, 
00150 Helsinki

Aukioloajat

Eiran lääkäriasema
ma-to 
pe 
8-20
8-17 
   
Laboratorio
ma-to
pe
8-17
8-16
   
Kuvantaminen ja röntgen
ma-to
pe
9-17
9-14

Ajan varaaminen ja peruuttaminen

Ajan varaaminen
Nettiajanvarauksessamme haet helposti vapaita vastaanottoaikoja palvelun, erikoisalan tai asiantuntijan perusteella ja voit kätevästi varata itsellesi sopivimman. Kaikille asiantuntijoillemme ei ole ajanvarausta netin kautta, joten mikäli et löydä sopivaa, voit tiedustella sitä puhelimitse. Ajan voi varata myös soittamalla, katso ajanvarauksemme puhelinnumerot

HUOM! Toimenpide- ja esim. nukutusta tai yöpymistä vaativien leikkaus-, sekä maksusitoumus- ja HUS-palveluseteliasiakkaitamme pyydämme varaamaan aikoja puhelimitse

 
AJANVARAUSEHDOT

Ajan muuttaminen
Nettiajanvarauksessa Omat varaukset-sivulla voit hallinnoida verkkopalveluiden kautta tekemiäsi ajanvarauksia. Palvelun käyttöä varten tarvitset varausnumeron ja henkilötunnuksesi.

Ajan peruuttaminen
Varauksen peruutus on maksutonta, kun peruminen tehdään viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä (maanantain varaukset perjantaina). Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta käynnistä, toimenpiteestä tai leikkauksesta pidätämme oikeuden periä voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun. 

HUOM! Samalle päivälle varatun ajan voit perua tai vaihtaa vain puhelimitse, 09 1620 570.

Leikkauksen ja toimenpiteen peruuttaminen
Leikkaus tai toimenpide tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen sovittua leikkauspäivää. Peruutus tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 9-15 välisenä aikana p. 09 162 0630 tai 09 162 0600.

Eiran sairaalalla on oikeus veloittaa 50 % laskun loppusummasta, jos peruutusta ei ole tehty em. ohjeiden mukaan. Sairaustapauksessa ota muina aikoina yhteys vuodeosastollemme numeroon 09 162 0200.

Saapuminen

Toimipistekohtaiset saapumisohjeet näet tästä:

 

Ilmoittautuminen ja odotushuoneet


Vastaanotolle kannattaa saapua noin 10 min. ennen varattua aikaa. Ilmoittautuminen tapahtuu asiakaspalvelussa kuvallista henkilökorttia näyttämällä. Joissakin toimipaikoissa on myös mahdollista ilmoittautua itsepalvelutiskillä. Ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjataan odotustilaan. Odotustiloissamme on lehtiä, ilmainen Wi-Fi sekä kahvi- ja teetarjoilu.

Vastaanotto

Odotustilasta asiantuntijamme kutsuu sinut nimellä vastaanottohuoneeseen. Hoitavalle asiantuntijalle on tärkeä kertoa kaikki oleelliset asiat vastaanottokäyntiisi liittyen. Kysythän herkästi, jos jokin asia jää sinua askarruttamaan – Eirassa olemme sinua varten!

Jos terveydentilasta tarvitaan lisätietoa, ohjataan sinut tarvittaessa laboratorioon tai kuvantamiseen (röntgeniin). Vastaanottokäynnin päätteeksi sovitaan kanssasi, miten saat mahdolliset tutkimustulokset ja saat mukaasi käyntiisi liittyvät asiakirjat, jotka palautat vastaanottoon/kassaan.

Jatkoaikojen varaukset

Mahdollisia jatkotutkimuksia tai kontrollikäyntejä varten on kätevintä varata aika paikan päältä saman tien. Vastaanotossamme asiakaspalvelijamme varaa mielellään ne puolestasi, näin tiedät, milloin ja miten hoitosi jatkuu.

Maksaminen

Asioinnin maksaminen tapahtuu vastaanottokäynnin jälkeen vastaanotossamme/kassalla, ja Kela-korvaus on yleensä mahdollista saada suoraan maksun yhteydessä. Korvauksen saamiseksi pyydämme esittämään Kela-kortin. Jos Kela-korvausta ei maksun yhteydessä suoraan voida vähentää, saat mukaasi tarvittavat asiakirjat Kela-korvauksen hakemista varten. Joistain toimenpiteistä perimme ennakkomaksun.

Eirassa voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa/Visa Electron, Master Card, First card (ent. Eurocard), American Express ja Diners Club) tai Eira Terveystilillä. Veloitamme käynnistä toimistomaksun, jonka suuruuden voit tarkistaa hinnastostamme.

Jos sinulla on hoidon korvaava vakuutus, tulee sinun itse selvittää vakuutusyhtiön kanssa vakuutuksesi kattavuus suunnitellusta hoidosta.

Maksaminen laskulla koskee vain yritys- ja sopimusasiakkaita sekä etukäteen sovittuja asiakaslaskutuksia. Laskutuslisä á 33,70 €.

Tietosuojaselosteet

Olemme koonneet Eiran sairaalan tietosuojaselosteet tänne.

Sivulta löydät tietosuojaselosteeet Potilasrekisteristä, Yleisestä suoramarkkinointirekisteristä, Asiakasklubien suoramarkkinointirekisteristä sekä Kilpailut ja Arvonnat -rekisteristä. 

Eira on liittynyt Potilastiedon arkistoon

Eiran sairaalan ja lääkäriaseman potilastiedot tallentuvat Eiran oman potilastietojärjestelmän lisäksi jatkossa myös valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon, joka on osa Kansallista terveysarkistoa eli Kanta-palveluita.

Kanta-palveluihin sisältyy Potilastiedon arkiston lisäksi eReseptien eli sähköisten reseptien arkisto sekä Omakanta. Omakannasta voit käydä katsomassa jatkossa omia potilastietojasi sekä hallita omien tietojesi käyttöä.
Tutustu Potilastiedon arkistoon.

Potilastiedon arkistoon tallennetut potilastiedot ovat potilaan suostumuksella sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon käytössä kautta maan. Jos et ole vielä tutustunut palveluun, tee se nyt ja ota Omakanta käyttöösi.
Lue lisää Omakanta-palvelusta.

Yhteystiedot ja tiedustelut

Tältä sivulta löydät mm. toimipisteiden, hoitoyksiköiden ja potilasasiamiehen yhteystiedot sekä ohjeet potilasasiakirjojen luovutukseen.

Lue lisää

Eiran Terveystili

Eiran Terveystili on joustava, helppo ja järkevä tapa rahoittaa erikois- ja yleislääkäripalvelut, toimenpiteet ja leikkaukset sekä vuodeosasto- ja hoivapalvelut.

Lue lisää

Lomakkeet

Tälle sivulle olemme erikoisaloittain koonneet kaikki verkosta ladattavat lomakkeet.

Lue lisää

Lahjakortti

Anna lahjaksi hyvinvointia Eiran lahjakortilla! Voit ostaa Eiran sairaalan lahjakortin valitsemallesi arvolle. Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä.

Lue lisää