Hjerppe Anna

Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Tutkinto:LT
Erikoisalat:Ihotaudit ja allergologia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen kokenut ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja tehnyt vuosia käytännön ihotautilääkärin työtä tutkimustyön ja muiden lääkäreiden opettamisen lisäksi. Hoidan potilaita vauvasta vaariin ja autan mielelläni kaikissa ihoon liittyvissä ongelmissasi kutinasta ja ihottumasta tai näppylöistä erilaisiin kasvaimiin ja huonosti parantuviin säärihaavoihin saakka.

En hoida sukupuolitauteja.

Palvelut:Allergiat, Cryo-jäädytyshoito, Iholuomen poisto, Iholuomen tarkistus, Ihosyöpäleikkaukset, Ihotaudit ja allergologia
Erityisosaaminen:Hoidan kaikkia ihon vaivoja vauvasta vaariin. Alaani kuuluvat mm. akne, atopia, ihottumat, kutina, psoriasis, ruusufinni, ihon kasvaimet, näppylöiden ja luomien poistot, jäädytyshoidot, liikahikoilun Botox-hoidot. Minulla on haavanhoidon erityispätevyys ja hoidan erilaisia pitkäkestoisia säärihaavoja.
Julkaisut:Julkaisuja ihotaudeista, haavojen diagnostiikasta ja hoidoista.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

to 23.11.
15:00
30 min
Hjerppe Anna
Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
to 23.11.
16:00
30 min
Hjerppe Anna
Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Laserilla eroon suonikohjuista

Suonensisäinen laserhoito on syrjäyttänyt perinteisen suonikohjuleikkauksen. Laserhoito on nykypäivää kohjujen hoidossa, sillä se on potilaalle vaivaton toimenpide, josta toipuminen sujuu nopeasti.

Lue lisää
Laser hoitaa isotkin suonikohjut

Verisuonikirurgi Mikael Railo on hoitanut Eiran sairaalassa lähes 2000 suonikohjupotilasta, ison osan heistä laserilla. Hän tietää, että nopea ja tehokas laser sopii nimenomaan aiemmin hoitamattomille isoille suonikohjuille.

Lue lisää