Ahlström Lisa

Akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen tohtori
Tutkinto:MTOM, DAOM
Erikoisalat:Kiinalainen lääketiede
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Nimeni on Lisa Ahlström. Olen kiinalaisen lääketieteen omistautunut ja innokas ammatinharjoittaja, kouluttaja ja tutkija. Lähestymistapani on asiakaskeskeinen ja pyrin yhdistämään hoidossa sekä moderneja että perinteisiä hoitomenetelmiä.

Maisterin tutkinnon sekä tohtorin tutkinnon kiinalaisessa lääketieteessä suoritin Emperor's College of Traditional Oriental Medicine -koulussa, Santa Monicassa. Kyseinen koulu on Kalifornian arvostetuimpia akupunktiokouluja. Lisäksi toimin koulussa ennen Suomeen palaamista tehtävänimikkeellä Associate Dean of Clinical Education.

Osaamisalueeni ulottuu ruoansulatusongelmista stressinhallintaan, naisten vaivoista kivunhallintaan. Tarjoan ennaltaehkäiseviä terveyspalveluita, mukaan lukien ikääntymiseen liittyvää ennaltaehkäisyä. Hoitomuotoihin voi halutessa sisällyttää ruokavaliomuutoksia sekä muita elämäntapamuutoksia, sekä esimerkiksi meditaatiota tai Qi Gong -oppia.

Kehotan kaikkia, ikään tai terveydentilaan katsomatta, varaamaan ensimmäisen hoitoajan, niin selvitämme yhdessä, onko akupunktio teille sopiva hoitomuoto ja oikea hoitostrategia juuri teidän huolenaiheisiin. Äidinkieleni on englanti, ja palvelen mielelläni myös sujuvalla ruotsin kielellä tai tyydyttävällä suomen kielellä. Tervetuloa!
Palvelut:Akupunktio, Naisten Terveysklubi, Kiinalainen lääketiede
Erityisosaaminen:Ruoansulatusongelmat, stressinhallinta, uniongelmat, krooninen väsymys, mielen- ja tunne-elämän terveys, naisten ja miesten terveys, kivunhallinta, kuntoutus, verenkiertohäiriöt, immuunisairaudet, hengityselinsairaudet, iho-ongelmat, vanheneminen ja paljon muuta.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Suosittelemme, että hoitoihin ei tulla tyhjällä tai täydellä vatsalla, vaan asiakkaan tulee syödä jotain pientä muutama tunti ennen hoitoa. Ala-ikäisten potilaiden tulee saapua hoitoon huoltajan kanssa.
ke 24.10.
11:30
1 h 30 min
Ahlström Lisa
Akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen tohtori
Eiran lääkäriasema
ke 24.10.
14:00
1 h 30 min
Ahlström Lisa
Akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen tohtori
Eiran lääkäriasema